Go poklanja vikendom

Vijetnam i krstarenje zaljevom Halong Bay luksuznim brodom Era Cruise

0
 • 25.03.2023.*GARANTIRANO
 • 11 dana / 8 noćenja
 • Zagreb
Cijena
od2.253,00 € (16.975 kn)2.120,00 € (15.973 kn)
Vaše Ime i prezime*
Email Address*
Broj telefona*
Broj osoba*
Datum polaska
Vaš upit*
* Suglasan sam sa Općim uvjetima i Politikom privatnosti.
Molimo Vas da potvrdite suglasnost sa uvjetima prije slanja upita.
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

79
Vijetnam i krstarenje zaljevom Halong Bay luksuznim brodom Era Cruise, zrakoplovom i brodom

*Vrijednost više:

-smještaj u hotelima 5*
-krstarenje luksuznim brodom Era Cruise u dvokrevetnim kabinama od cca. 46 m2 s privatnom kupaonicom s tušem i jacuzzijem te privatnom terasom i ležaljkama s pogledom na Halong Bay
-grupa do maksimalno 15 putnika

Program

1. danZAGREB – ISTANBUL

Polazak zrakoplova iz Zračne luke Franjo Tuđman Zagreb za Istanbul na liniji TK1056 (Turkish Airlines) u 20:00h. Molimo da na prijavu za let dođete najmanje dva sata prije polijetanja zrakoplova.

2. dan ISTANBUL – HANOI

Slijetanje u Hanoi u 15:25h. Organizirani transfer do hotela. . Nakon toga uživat ćete u poznatoj predstavi Water Pupets odn. lutaka na vodi. Predstava se izvodi u bazenu, lutkari su skriveni iza paravana a drvene lutke izgledaju kao da se kreću iznad vode. Nekada su se na taj način zabavljali seljaci kada bi poplavila rižina polja. Slijedi večera dobrodošlice u lokalnom restoranu. Noćenje u hotelu 5*.

3. danHANOI – HALONG BAY/ HA, TRA BAU

Nakon ranog doručka slijedi odlazak na trodnevno luksuzno krstarenje brodom Era Cruise „biserom Vijetnama“ – zaljevom Halong Bay. Zaljev je pod zaštitom UNESCO-a, sastoji od vapnenačkih stijena i 1960 otoka različitih oblika i veličina na području od 1.553km2 te je 2011. proglašen jednim od svjetskih čuda. Na brodu će vas dočekati piće dobrodošlice nakon čega slijedi smještaj u luksuzne kabine od cca. 46m2 s privatnom terasom i jacuzzijem. Uživajte u pogledu na prekrasni krajolik. Slijedi ručak. Nastavak plovidbe prema Lan Ha  zaljevu. Dolazak do područja Tra Bau. Možete odabrati želite li plivati ili voziti kajakom u kristalno čistoj vodi i prekrasnom krajoliku. Slijedi povratak na brod na kojem predvečer slijedi demonstracija pripreme vijetnamske kuhinje. Chef će vas voditi kroz proces pripreme popularnih spring rolica. Večera. Nakon večere opustite se uz egzotični koktel ili čašu ukusnog vina.

4. dan HALONG BAY/VIET HAI VILLAGE, LAN HA-BA TRAI DAO

Ukoliko ste ranoranioci jutro započnite vježbanjem Thai Chia ili fotografiranjem. Doručak. Slijedi ukrcaj na Era brodić do sela Viet Hai. Krenut ćete na biciklističku turu selom. Putem uživajte u krajoliku i prekrasnim rižinim poljima. Odmor u selu uz posjet lokalnim kućama od blata, slame i bambusa te upoznavanje sa životom i običajima lokalnog stanovništva. Ručak u selu ili na brodu. Vrijeme za kupanje ili kajaking na prekrasnoj plaži Lan Ha-Ba Trai Dao. Povratak na brod, opustite se i uživajte u prekrasnom zalasku sunca. Večera na brodu. Ostatak večeri provedite uživajući na brodu, spa, čitanju, ribolovu ili razmjenjujući iskustva s ostalim putnicima.

5. dan HALONG BAY/TAMNA I SVJETLA ŠPILJA – HANOI

Današnji dan za ranoranioce započinje vježbanjem Thai Chia. Lagani doručak. Slijedi odlazak čamcima na veslanje do tamne i svijetle špilje, možda najintrigantnije špilje Halong Baya. Povratak na brod te lagani brunch i povratak do luke iskrcaja Hai Phong. Slijedi transfer do Hanoia. Smještaj u hotel i slobodno poslijepodne. Noćenje.

6. dan HANOI – HO CHI MINH

Nakon doručka slijedi transfer do zračne luke. Priprema za jutarnji let za Ho Chi Minh. Po slijetanju u najveći grad Vijetnama, vožnja do hotela i prijava. Nakon smještaja u hotel predlažemo odlazak u razgled grada. Započet ćemo predsjedničkom palačom izgrađenom 1962. godine. Ispod palače smješten je bunker u kojem je boravio predsjednik za vrijeme rata te se u njemu nalaze karte s iscrtanim borbenim linijama i centri s kompletnom opremom za komunikaciju. Gradska vijećnica, glavni poštanski ured, gradsko kazalište. Ručak. Slijedi odlazak do poznate Ben Thanh tržnice s lokalnim suvenirima, svilom, cipelama… Nakon tržnice nastavak šetnje ulicama u kojima ćete isprobati lokalnu hranu poput prženog tijesta, tofua, palačinke od rižinog tijesta, punjenih rolica s raznim vrstama mesa i povrća… Na kraju šetnje odlazak na kavu tzv. egg coffee, poznatom vijetnamskom napitku koji se tradicionalno priprema sa žumanjcima, šećerom, kondenziranim mlijekom i kavom. Večera. Povratak u hotel, noćenje.

7. danHO CHI MINH – CHU CHI TUNELI

Doručak. Danas predlažemo odlazak na turu do Cu Chi Tunela, nezaobilaznog odredišta u južnom Vijetnamu. Tuneli su bili poznati tijekom Vijetnamsko – Američkog rata. Tunelski sustav proteže se na preko 200km i sastoji se od tri razine dubine 8-12 m koje daju uvid u razdoblje vijetnamske povijesti i materijale koji su se koristili prilikom kopanja tunela. U tunelima su smještene škole, bolnice, kuhinje i vojne ratne sobe. Vijetnamska Vlada sačuvala je oko 75km tunela kao memorijalni park. Povratak u Ho Chi Minh. Večer slobodna za vlastite programe, noćenje.

8. dan HO CHI MINH – DELTA MEKONGA

Ujutro nakon doručka predlažemo odlazak na deltu Mekonga. Uputit ćemo se prema gradu My Tho gdje ćemo posjetiti Vinh Trang hram s visokim budističkim kipovima. Nakon toga krećemo u vožnju brodom na kojoj ćemo proći pored lokalnih kuća i dvorišta, mjesta na kojima se proizvode bomboni od kokosa, farme pčela… Imat ćete priliku isprobati sezonsko voće i čaj te uživati u lokalnoj glazbi. Predvečer povratak u Ho Chi Minh. Noćenje u hotelu.

9. dan HO CHI MINH – CAN GIO MANGROVE

Doručak. Danas predlažemo odlazak do Can Gio Mangrove šumu. Vožnja do Monkey otoka te posjet Can Gio muzeju kako biste upoznali povijest regije, floru i faunu. Vidjet ćete majmune i nekoliko vrsta drugih životinja te pratiti njihov život u mangrove šumi. Odlazak kanuom kroz mangrove šumu do revolucionarne baze koja se koristila tokom američkog rata. Nakon ručka u Can Giu odlazak do grobnice kitova, hrama u kojem se lokalno stanovništvo štuje kostur kita. Tamošnji ribari vjeruju da ih kit štiti dok su na moru te im donosi bolji ulov. Poslijepodne povratak u hotel. Noćenje.

10. dan HO CHI MINH – ISTANBUL

Doručak. Odjava iz hotela do 10:00h (do transfera kofere možete ostaviti u zajedničkoj prostoriji hotela za odlaganje prtljage). Današnji dan iskoristite za šetnju gradom ili kupovinu suvenira poput svile, keramike, čajeva, nakita i sl. Slijedi transfer za let prema Istanbulu na liniji TK163 u 22:00h.

11. dan ISTANBUL – ZAGREB

Dolazak u Istanbul predviđen je u 04:55h. Nastavak leta za Zagreb u 07:00h na liniji TK1053. Slijetanje u Zagreb predviđeno u 08:05h.

Slike
Cjenik
DATUM POSEBNA PONUDA REDOVNA CIJENA
25.03. - 04.04.2023. 2.120,00 € (15.973 kn) 2.253,00 € (16.975 kn)

POSEBNA PONUDA ZA UPLATE DO 31. 12.

 

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-Istanbul-Hanoi-Istanbul-Zagreb (Turkish Airlines, ekonomskaj klasa)
 • jutarnji let lokalnom aviokompanijom Hanoi-Ho Chi Minh (ekonomska klasa)
 • 6 noćenja u hotelima 5* u dvokrevetnoj sobi na bazi noćenja s doručkom prema programu
 • obroci  kako je navedeno u programu i fakultativnim izletima (lokalna kuhinja)
 • trodnevno krstarenje/2 noćenja na luksuznom brodu Era Cruise 5*, krstarenje uključuje: piće dobrodošlice, ulaznice uključene u razglede prema programu za vrijeme krstarenja, smještaj u luksuznim dvokrevetnim suite kabinama s terasom,  tušem i privatnim jacuzzijem, lokalnog predstavnika na engleskom jeziku, puni pansion na brodu (2 ručka, 2 večere, 1 jutarnji snack, 2 bruncha), cvijeće i voće u kabini, tai chi, izlet do tamne i svijetle špilje, kajacima do Ba Trai Dao plaže, demonstracije kuhanja
 • svi razgledi prema programu
 • lokalnog vodiča na engleskom jeziku
 • stručno vodstvo tijekom cijelog putovanja – usluge voditelja putovanja
 • organizaciju i pripremu putovanja

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • zrakoplovne i lučke pristojbe 529,96 Eur / 3.990 kn, obavezna doplata kod prijave (podložne promjenama do datuma izdavanja avio karte)
 • Vietnam viza – posreduje agencija odlaskom u ambasadu u Budimpešti: 86,27 € / 650 kn (potrebno uplatiti u agenciji). DOKUMENTI POTREBNI ZA IZRADU VIZE: potrebna 1 fotografija dimenzija kao iz putovnice, putovnica mora vrijediti još minimalno 6 mjeseci od izlaska iz zemlje
 • napojnice lokalnim davateljima usluga (cca. 3 USD po osobi i danu)
 • osiguranje od otkaza i putno zdravstveno osiguranje
 • osobne troškove, putno osiguranje

 

Fakultativne doplate:

 • jednokrevetna soba 489,75 Eur / 3.690 kn
 • razgled grada Ho Chi Minh i Foodie tura (ručak, večera uključeni, plaćanje u agenciji): 71,67 Eur / 540 kn
 • izlet Cu Chi tuneli: (plaćanje na licu mjesta) 39,82 Eur / 300 kn
 • izlet delta Mekonga (ručak uključen): 66,36 Eur / 500 kn
 • izlet Can Gio Mangrove (ručak uključen): 80,96 Eu / 610 kn *minimalno prijavljenih za realizaciju izleta: 10, obavezna prijava prilikom rezervacije aranžmana.
Napomene

INFORMACIJE O LETU:

TK1056 25MAR  ZAGIST  2000 0010

TK 164  26MAR  ISTHAN  0205 1525

TK 163  03APR  SGNIST   2200 0455

TK1053 04APR  ISTZAG   0700 0805

 

PRIJEVOZNIK: Turkish Airlines

Dozvoljena težina prtljage 30 kg (uključena u cijenu) + 1 komad do 8 kg ručne prtljage.

Napomena: Navedena su sva lokalna vremena polazaka i dolazaka. Zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta.

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Viza je potrebna. Putovnica mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlju te je potrebno imati 1 praznu stranicu u putovnici.

 

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja Organizatora.

Minimalan broj putnika: 15

GO03