Go poklanja vikendom

San Marino, Rimini i Ravenna

0
 • 16.11., 03.01., 28.02.2025.*GARANTIRANO Podložno promjenama, ovisno o dinamici prodaje.
 • 3 dana / 2 noćenja
 • Zagreb/Rijeka
Cijena
od190,00 €od175,00 €
Vaše Ime i prezime*
Email Address*
Broj telefona*
Broj osoba*
Datum polaska
Vaš upit*
* Suglasan sam sa Općim uvjetima i Politikom privatnosti.
Molimo Vas da potvrdite suglasnost sa uvjetima prije slanja upita.
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2

San Marino, Rimini i Ravenna, autobusom

*Vrijednost više:

uključen izlet u San Marino!

Program

1. danZAGREB/RIJEKA – FERRARA - RIMINI

Polazak autobusa iz Zagreba u 05:00 sati ( obavijest o mjestu polaska u završnom pismu). Polazak iz Karlovca s benzinske crpke Petrol kod naplatnih kućica u 05:45 sati (okvirno vrijeme, obavezna prijava kod rezervacije programa). Polazak iz Rijeke sa sjevernog stajališta Vrata Jadrana u 07:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Dolazak u Ferraru. Stari renesansni dio grada je upisan na popisu UNESCO svjetske baštine. Šetnja gradskim središtem uz dvorac obitelji Este i  katedralu sv. Jurja. Nastavak puta uz obalu Jadranskog mora do grada Riminija, rodnog mjesta poznatog režisera Federica Fellinija, razgled grada: hram Malatesta, poznatiji kao Il Duomo koji je sagrađen u 14. stoljeću i u kojem se nalaze freske slavnog talijanskog gotičkog slikara Giotta – Augustov slavoluk, najstariji preživjeli rimski slavoluk na svijetu – Tiberijev most preko rijeke Marechije  građen od istarskog kamena. Smještaj u hotel u na području rivijere Rimini. Noćenje.

2. danIZLET SAN MARINO

Doručak. Odlazak na poludnevni izlet u San Marino – treću najmanju državu na svijetu koju je prema legendi osnovao klesar Marin s Raba. Grad je okružen zidinama s poznatim tornjevima, središte grada je uz palaču Palazzo Publico, a šetnja uz brojne crkve i palače upotpuniti će doživljaj ovog zanimljivog i jedinstvenog grada. Slobodno vrijeme u staroj povijesnoj jezgri za šetnju, samostalno istraživanje čarobnih kutaka starog grada, za kupovinu suvenira, parfema, nakita, slatkiša ili za ručak. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme za šetnju dugačkom pješčanom plažom, večeru, fini talijanski aperitiv ili capuccino. Noćenje.

3. danRIMINI - RAVENNA – RIJEKA/ZAGREB

Doručak. Odlazak iz hotela. Vožnja do Ravenne, nekadašnje prijestolnice Zapadnog rimskog carstva koja je poznata kao “grad mozaika”.  Šetnja središtem grada uz crkvu San Vitale, mauzolej Gale Placidije i trg Piazza del Popolo. Veliko bogatstvo ranokršćanskih spomenika svjetsko je naslijeđe čovječanstva pod zaštitom UNESCO-a. Kraće slobodno vrijeme za šetnju, osobne programe ili za isprobati poznate piadine, specijalitet Emilia Romagne. Povratak vožnjom kroz Italiju i Sloveniju  uz  kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak na Vrata Jadrana i u Zagreb u kasnim satima.

 

***Važna napomena: redoslijed obilazaka podložan je promjenama ovisno o prometu i procjeni pratitelja putovanja.

Slike

Cjenik

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:

DATUM FIRST MINUTE REDOVNA CIJENA
16.11. - 18.11.2024. 175,00 € 190,00 €
03.01. - 05.01.2025. 180,00 € 190,00 €
28.02. - 02.03.2025. 180,00 € 190,00 €

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • prijevoz visoko turističkim autobusom prema programu,
 • razglede i izlete prema programu,
 • smještaj u dvokrevetnim sobama na osnovi 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* na području Rimini Riviere,
 • licenciranog turističkog pratitelja – vodstvo tijekom cijelog putovanja,
 • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine,
 • troškove organizacije i realizacije putovanja.

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike,
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode(piće, dodatni obroci,telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.),
 • boravišnu pristojbu koja se plaća direktno u hotelima na recepciji 2,50 EUR po osobi i danu (točna obavijest u završnom pismu),
 • gradske vodiče,
 • putno osiguranje.

 

Doplata: Doplata za smještaj u jednokrevetnoj sobi: 40 EUR

 

Popusti: Popust za treću osobu u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem: 5%.

 

Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):

 • sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi 30 EUR
 • sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi  30  EUR
 • bilo koje drugo sjedalo po odabiru 20 EUR
 • sjedala 3 i 4 nisu u prodaji

NAPOMENA: Zbog upotrebe različitih tipova autobusa i prijevoznika, te različitosti numeracije sjedala u autobusima, organizator putovanja može uz doplatu garantirati traženi broj sjedala, no ne može garantirati položaj sjedala u autobusu: lijeva ili desna strana autobusa, kao niti da li je sjedalo do prozora ili do prolaza.

Napomene

Preporuka putovanja:

Ovo vas putovanje vodi na talijansku obalu Jadrana na područje poznate Rimini Riviere. Uključen je poludnevni izlet u San Marino, kao i posjet povijesnim gradovima Ferrari i Ravenni. Slobodno poslije podne na Rivieri omogućit će šetnju dugom pješčanom plažom, uživanje u dobrom capuccinu, finom talijanskom aperitivu ili sladoledu…

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za državljane RH viza za ovo putovanje  nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

 

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja Organizatora.

Minimalan broj putnika: 40

GO03